Σκάκι: Ήττα για τη ΣΕ Βόλου στον τελικό κυπέλλου

Με ήττα έληξε ο τελικός του κυπέλλου Θεσσαλίας για τη Σκακιστική Ένωση Βόλου με αντίπαλο την ομάδα του ΣΣ Λάρισας και με σκορ 1-3.

Ο τελικός φιλοξενήθηκε στη Λάρισα στην έδρα της αντιπάλου ομάδας. Οι δυο ομάδες συγκρότησαν ισχυρές τετράδες και μετά από πολύωρες παρτίδες οι σκακιστές της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου πέτυχαν μια νίκη και υπέστησαν τρεις ήττες. Νίκησε ο R. Draci τον Ν. Γκονέλα και ηττήθηκαν ο Β. Κορώνας από τον Κ. Κωνσταντέλια, ο Γ. Χατζηπολίτης από τον Στ. Σκόδρα και ο Μ. Αγγελής από τον Κ. Κόγια.

Έτσι η ομάδα της Λάρισας κατέκτησε για μια ακόμη φορά το Κύπελλο Θεσσαλίας και προκρίθηκε στη φάση των 16 του 38ου κυπέλλου Ελλάδος σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την ομάδα της ΕΣΣΘ –Χ, Γαλαξίας Θεσσαλονίκης εκτός έδρας στις 11 Οκτωβρίου.

Στους τρεις αγώνες που έδωσε η Σ.Ε. Βόλου οι σκακιστές της πέτυχαν 7 νίκες, 1 ισοπαλία και ηττήθηκαν σε 4 παρτίδες. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο R. Draci με 3/3 και ακολούθησαν Β. Κορώνας και Γ. Χατζηπολίτης με 2/3, η Ευαγγελία Στρατήγη με 0,5/1 ενώ αρνητικη συμμετοχή κατέγραψε ο Μ. Αγγελής με 0/2.

Στους νικητές του θεσμού απονεμήθηκε το κύπελλο από τον αρχηγό της ομάδας του Βόλου Θ. Καρανικόλα μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα έξω από τα γραφεία του ΣΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.