Σκάκι: Σε διεθνή διοργάνωση η ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σε διεθνή διοργάνωση θα συμμετάσχει η Σκακιστική Ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα τον Βόλο, στις 20 και 21 Μαρτίου 2021.

Η διοργάνωση υλοποιείται υπό την αιγίδα της διεθνούς Ομοσπονδίας (FIDE) και του University of Texas Rio Grande Valley, ενώ μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών, έχουμε αριθμούς ρεκόρ για την διοργάνωση, με 1224 παίκτες και περισσότερες από 84 χώρες να παίρνουν μέρος μέσω των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων τους.

Την Ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα εκπροσωπήσουν οι Νίκος Παπαγιάννης, Γιώργος Κόφφας, Ευαγγελία Στρατήγη, Νίκος Κοσμίδης και Στέλιος Λαγαράς.

Στους αγώνες, που θα είναι διαδικτυακοί, θα συμμετέχουν και διεθνούς φήμης νεαροί παίκτες όπως ο Mikhail AI. Antipov με Διεθνές ΕΛΟ 2600.

Όλη την δράση των αγώνων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης worlduniversity.fide.com, ενώ αναμένεται να υπάρξει και live σχολιασμός.

Από την χώρα μας στην κατηγορία Rapid συμμετέχουν το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και φυσικά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.