«Σκέφτεται να πάρει από την Αθήνα το Final Four του 2020 η Euroleague»

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας «wallasports» του Ισραήλ, η Euroleague σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει το Final Four που έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.  Ο λόγος, όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, Αχαράλε Βάισμπεργκ, είναι η «πολιτική κρίση» που υπάρχει στη χώρα μας, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές με αποτέλεσμα η νυν κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται πολύ σοβαρά τη συμφωνία που υπάρχει ήδη.

«Η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε την υποψηφιότητά της για το Final Four και υπήρξαν πριν από τρεις μήνες προχωρημένες συζητήσεις με την Euroleague και συμφωνία πριν από τρεις μήνες. Η πολιτική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, έχουν κάνει την κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται τη συμφωνία. Η καταληκτική περίοδος για τη μεταφορά των χρημάτων έχει περάσει και υπάρχει πραγματική πιθανότητα η διοργάνωση του 2020 να δοθεί σε άλλη πόλη.
Η Euroleague περιμένει ακόμα την απόφαση των Ελλήνων και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η υποψηφιότητα της Αθήνας δεν έχει αποσυρθεί, αλλά ήδη υπάρχουν υποψηφιότητες για αντικατάσταση: Το Παρίσι και το Κάουνας», αναφέρει το ρεπορτάζ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη συνάντηση της Euroleague είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.