Σκέψεις για ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης λόγω κορονοϊού

Μετά την απαγόρευση των συναθροίσεων πλέον των 1.000 ατόμων που ανακοίνωσε η ελβετική κυβέρνηση, η τύχη του σαλονιού αυτοκινήτου της Γενεύης είναι αβέβαιη.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ελβετίας Αλέν Μπερσέ στη Βέρνη, το ελβετικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απαγόρευση όλων των εκδηλώσεων συνάθροισης άνω των 1.000 ατόμων με βάση την νομολογία για τις επιδημίες που ισχύει στη χώρα.

Ήδη, στην Ελβετία έχουν ακυρωθεί η διεθνής έκθεση εφευρέσεων που, όπως και η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου, θα πραγματοποιούταν στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Palexpo, στις 25 Μαρτίου, καθώς και μια διεθνής έκθεση ωρολογοποιίας.

Παρότι οι διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου δεν ανακοίνωσαν ακόμα την ακύρωση ή την αναβολή της, αυτή πρέπει να θεωρείται βέβαιη με δεδομένη την απόφαση της ελβετικής κυβέρνησης. Στις 13:30 ώρα Ελλάδας, έχει προγραμματιστεί σχετική συνέντευξη Τύπου όπου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5 και ολοκληρώνεται στγις 15 Μαρτίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.