Σκέψεις στο υφυπουργείο για συνάντηση με τους διεθνείς του Ολυμπιακού

Το υφυπουργείο Αθλητισμού είναι πιθανό να λάβει πρωτοβουλία για να μεταπείσει τους διεθνείς του Ολυμπιακού να μην απέχουν από την προσπάθεια της Εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.
Αυτό υπογράμμισε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, υπογραμμίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «δεν είναι του Βασιλακόπουλου ή του Πιτίνο, αλλά όλων των Ελλήνων».

Όπως εξήγησε ο παλαίμαχος πολίστας «καταλαβαίνω τι σημαίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχοντας συμμετάσχει τόσες φορές. Θα ήταν τελείως κρίμα να απουσιάσουν κάποιοι παίκτες επειδή υπάρχει μια διαφωνία στο πρόσωπο του προπονητή».

Και συνέχισε: «Η Εθνική ομάδα, καλώς ή κακώς αυτό έχω μάθει, δεν είναι ούτε του Πιτίνο, ούτε του Βασιλακόπουλου. Είναι όλων μας κι εκεί πρέπει να παραμερίζουμε οτιδήποτε υπάρχει. Μπορεί να σκοτωνόμασταν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, Βουλιαγμένη ή Ολυμπιακός, αλλά βάζαμε πάνω από όλα την Εθνική».

Για να καταλήξει: «Τα παιδιά λένε στην επιστολή τους, σωστά, πως έχουν θυσιάσει τόσα καλοκαίρια στην Εθνική, αλλά δυστυχώς υπάρχει αυτό το νοσηρό κλίμα. Το tweet που έκανα αφορούσε όχι τους παίκτες, αλλά αυτούς που πιέζουν τους παίκτες για τα διασυλλογικά και δεν βλέπουν την Ελλάδα. Στην Εθνική παίζεις γιατί νιώθεις ότι αυτό θα σε ολοκληρώσει».
Όσο για το αν θα επιδιώξει συνάντηση με τους παίκτες του Ολυμπιακού (Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης); «Οτιδήποτε χρειαστεί θα το κάνουμε για να είναι η Εθνική με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο προολυμπιακό του Καναδά. Εγώ δεν θα τους μιλούσα ως γενικός γραμματέας, αλλά ως πρώην αθλητής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.