Σκίμπε: «Μικρό αβαντάζ που παίζουμε στην έδρα μας το δεύτερο ματς»

Πολύ δύσκολη ομάδα, με πλούσιες επιθετικές αρετές, χαρακτήρισε την Κροατία ο Μίχαελ Σκίμπε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έδωσε το παρόν στη διαδικασία της κλήρωσης των μπαράζ και έμεινε ανέκφραστος όταν ο Φερνάντο Ιέρο έβγαλε την Ελλάδα αντίπαλο της Κροατίας στους διπλούς αγώνες του Νοεμβρίου.
Στις δηλώσεις που έκανε, αφού έπλεξε το εγκώμιο της «χρβάτσκα», επισήμανε ότι αποτελεί ένα μικρό αβαντάζ για την Εθνική ομάδα το γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού αμέσως μετά την κλήρωση: «Είμαι ικανοποιημένος, πρώτα απ’ όλα διότι έχουμε φτάσει σε αυτά τα ματς. Τώρα ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Μία πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνουν πολύ καλά αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι», είπε ο Σκίμπε και σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν αποτελεί αβαντάζ το γεγονός ότι ο δεύτερος αγώνας θα γίνει σε ελληνικό έδαφος απάντησε:

«Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να δίνεις το δεύτερο ματς στην έδρα σου. Στο πρώτο παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις εντός. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.