Σκλαρής: «Παίκτες της Καβάλας κονομούσαν στην πλάτη της (!)-Αθώοι οι έξι της ανακοίνωσης»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Γιώργου Μπούζου φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Σκλαρής, πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, που σχολίασε την αγωνιστική συμπεριφορά του γκολκίπερ Ζωγράφου, ο οποίος αποπέμφθηκε από τους ίδιους τους συμπαίκτες του στο ημίχρονο, ενώ έγινε αλλαγή στο 35’ λόγω των λαθών του.

Ο κ. Σκλαρής ανέφερε σχετικά: «Όλοι το είδαν και όλοι κατάλαβαν κάποια πράγματα, το ίδιο και οι συμπαίκτες του, γι’ αυτό αντικαταστάθηκε κιόλας. Ό,τι έγινε έγινε. Το θέμα είναι το αύριο της ομάδας. Εγώ θα σταθώ στο ότι τόσο μπορούσε, τόσο έκανε.

Αν γινόταν μόνο στη φάση του γκολ, θα λέγαμε ότι είναι θέμα απειρίας ή ότι δεν έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Στο δεύτερο λάθος καταλαβαίνεις άλλα πράγματα, ότι κάτι έγινε με παρέμβαση εκ των έσω ή εκ… των έξω.

Οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Οκτώβριο, αν έγινε κάτι στο παρασκήνιο δεν το ξέρω. Ο Α.Ο.Κ. είναι μία ιστορική ομάδα, που πρέπει να έχει μέλλον».

Σε ερώτηση για το αν έχει το χρέος πρώτος ο ίδιος να βρει αν υπάρχουν παίκτες που «τρυπάνε» την Καβάλα εκ των έσω, ο κ. Σκλαρής απάντησε: «Πιστέψτε με ότι αυτούς τους έχουμε βρει και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Έχουμε εντοπίσει κάποια πράγματα και αναμένονται εξελίξεις».

Σε νέα ερώτηση γιατί οι παίκτες αυτές «τρυπούσαν» την ομάδα και αν κονομούσαν στην πλάτη της Καβάλας, ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ ήταν αφοπλιστικός: «Κατά κάποιον τρόπο γινόταν κι αυτό, για να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν είναι ευχάριστο που το λέω, αλλά το παρασκήνιο είναι πολύ μεγάλο και κάποιοι ενδεχομένως να κερδίζουν οικονομικά στην πλάτη της Καβάλας. Αυτοί απομακρύνονται. Εμείς θα κοιτάξουμε το έμβλημα της ομάδας, για να τη σώσουμε κα να βγούμε μπροστά χωρίς δεύτερους-τρίτους, για να μπορέσει να γίνει μία αξιοπρεπής πορεία».

Για την προηγούμενη ανακοίνωση της ομάδας περί της διακοπής συμβολαίων έξι παικτών: «Ήταν απόφαση του μεγαλομετόχου και όχι του Δ.Σ.. Δεν έχει αποδειχθεί κάτι γι’ αυτούς τους παίκτες. Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής. Αν καταλάγιαζαν τα πράγματα και υπήρχε μεγαλύτερη ηρεμία, τότε δεν θα έβγαινε η ανακοίνωση. Για εμένα όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση είναι αθώοι».

Για το αν συμβαίνει κάτι στην Καβάλα κάτω από τη μύτη της διοίκησης: «Ας το πούμε κι έτσι. Μπορεί εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν καταστάσεις».

Για το αν πρέπει να πάει στον εισαγγελέα: «Με θεωρίες και χωρίς στοιχεία δεν μπορείς να πας στον εισαγγελέα. Αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, η οδός είναι αυτή. Μπορεί κάποιος να πει ότι οι συμπαίκτες του επιτέθηκαν στον Ζωγράφο, για να καλύψουν τη δική τους βρομιά!

Θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες, για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ομάδας. Όποιοι κρίνονται ύποπτοι θα απομακρύνονται. Η βρoμιά θα καθαρίσει με δραστικά μέτρα. Καμία ευθύνη δεν υπάρχει στον προπονητή (σ.σ. Θωμά Γράφα)».

απόδοση: magnesiasports

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.