Σκληρή επίθεση Καντέρ σε Ερντογάν για τον κορωνοϊό

Η Τουρκία άργησε σημαντικά να διακόψει την αθλητική δραστηριότητα στη χώρα για να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά στην Ευρώπη. Τις τελευταίες ημέρες, η χώρα υποχρεώθηκε να πάρει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πλην όμως βλέπει καθημερινά τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται σημαντικά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Ενές Καντέρ έκανε νέα επίθεση προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως η Τουρκία δεν προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα και δεν δίνει τη δέουσα προσοχή για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα σοκαριστικό βίντεο, με ανθρώπους που φέρονται να πεθαίνουν στη μέση του δρόμου εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από κορωνοϊό στους δρόμους, υπό το φως του ήλιου στην Τουρκία. Ο Δικτάτορας Ερντογάν τα καλύπτει αυτά και δεν προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή σε αυτό. Κάνε κάτι παλαβέ» έγραψε χαρακτηριστικά το μήνυμά του ο Ενές Καντέρ.

Πηγή: sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.