Σκοπελίτης, Κόλα και Παπαϊωάννου παρόντες για τον Ολυμπιακό Βόλου (video)

Μαζί με Σταματίου, Πετσιμέρη και Φούτρη

Από την πρώτη στιγμή στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Σάκη Θεοδοσιάδη παρόντες ήταν και οι πρώτοι παίκτες που στελεχώνουν το ρόστερ και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Φίλιππο Σκοπελίτη και Κλεβί Κόλα, αλλά και τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου που επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους».

Πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στην οικογένειά του όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε ο Φίλιππος Σκοπελίτης τονίζοντας ότι δεν έχει σημασία γι’ αυτόν η κατηγορία. «Όποια και να ήταν θα συνέχιζα. Κατευθείαν ανανεώσαμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλο μέγεθος και από μόνοι τους οι παίκτες θα ζητούν να έρθουν στην ομάδα» σημείωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακό Βόλου καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια και τονίζοντας τη σημασία του προπονητικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου.

Παράλληλα ο Κλεβί Κόλα τόνισε μεταξύ άλλων: «Να πάνε όλα καλά φέτος και να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο σε μία καινούργια αρχή που γίνεται και από τη διοίκηση και στο ρόστερ. Όπως είπε και ο κόουτς εμείς πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα στους παίκτες που θα έρθουν και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας., Ο καθρέφτης μας να είναι στο γήπεδο και η ομάδα να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος».

Επίσης ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου σημείωσε: «Ευχαριστώ κι εγώ τη διοίκηση και τον προπονητή που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου μετά από δύο χρόνια απουσίας. Εύχομαι να έχουμε υγεία, επιτυχίες… Δεν αξίζει ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι σ’ αυτήν την (σ.σ. χαμηλή) κατηγορία».

Το τεχνικό επιτελείο

Προαλειφόμενος για τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Κώστας Σταματίου έχει κάνει την αξιολόγηση των παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», ωστόσο στην τοποθέτησή του στάθηκε στη σημασία συνεργασίας της ομάδας με τους παλαίμαχους.

«Χάρηκα ιδιαίτερα που μετά από πολλά χρόνια, βρέθηκε επιτέλους μία διοίκηση στον Ολυμπιακό Βόλου να ζητήσει τη γνώμη των παλαιμάχων. Για πρώτη φορά στο κάλεσμα αυτό οι παλαίμαχοι ανταποκρίθηκαν στο ακέραιο. Μετά από πολλά χρόνια ξαναγυρίζουμε στις ιδρυτικές βάσεις του Ολυμπιακού Βόλου. Εμείς περισσεύαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν πειράζει. Περιμένουμε διακαώς αυτή η προσπάθεια να πετύχει και όλος ο κόσμος να βοηθήσει. Θα πάνε όλα καλά πιστεύω» τόνισε μεταξύ άλλων.

Επίσης ο γυμναστής Σωτήρης Πετσιμέρης ανέφερε: «Ο κ. Θεοδοσιάδης μπορεί να εκφράσει αυτό το νέο στον Ολυμπιακό Βόλου, με τεχνογνωσία και προσωπικότητα αλλά κυρίως ως ήρεμη δύναμη. Οι παίκτες θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνουν με πολλή δουλειά για να ξυπνήσει ο γίγαντας του Ολυμπιακού Βόλου».

Τέλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Λευτέρης Φούτρης σημείωσε: «Στην πρώτη προσέγγιση ήμουν αρνητικός γιατί είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Αλλά όταν τηλεφωνεί ο Σάκης Θεοδοσιάδης αναθεωρούμε πολλά πράγματα και αποφασίζουμε με γνώμονα διαφορετικό. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της. Αν ήταν κάτι άλλοι, οι καλύτερες ομάδες στον πλανήτη θα ήταν στη Σαουδική Αραβία αυτήν τη στιγμή».

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.