Σκόραρε πάλι ο Δουβίκας, 1ος σκόρερ στην Ολλανδία

Ο ασταμάτητος Τάσος Δουβίκας συνεχίζει να αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της Ουτρέχτης. Με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 69΄ και να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, η Ουτρέχτη υπερασπίστηκε με 1-0 την έδρα της, απέναντι στην Χέρενφεν, για την 20ή αγωνιστική της  ολλανδικής Eredivisie.

Με το χθεσινό τέρμα του ο Δουβίκας βρήκε δίχτυα σε τρίτη διαδοχική αναμέτρηση και αύξησε τη συγκομιδή του στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος στα 11.

Μοναδική ευκαιρία να ανέβει μόνη πρώτη – έστω και προσωρινά – στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie… σπατάλησε η Άλκμααρ, η οποία γκέλαρε στην έδρα της Φόλενταμ (1-1), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Με τους Παυλίδη και Χατζηδιάκο να ξεκινούν για ακόμα ένα παιχνίδι βασικοί, η Άλκμααρ είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 62ο λεπτό. Στο 76′, η Φόλενταμ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οριστάνιο, για να έρθει επτά λεπτά αργότερα ο Όντγκααρντ να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Αποτέλεσμα με το οποίο η Άλκμααρ έφτασε τους 41 πόντους, ούσα στο -1 από την πρωτοπόρο Φέγενορντ, η οποία αγωνίζεται σήμερα.

Αναλυτικά η 20ή αγωνιστική:

Έμεν-Φίτεσε 2-2

Ουτρέχτη-Χέρενφεν 1-0

Φόλενταμ-Άλκμααρ 1-1

Φορτούνα Σιτάρντ-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-0

Κυριακή(05/02)

Καμπούρ-Άγιαξ (13:15)

Γκόου Αχέντ Ίνγκλς-Ναϊμέγκεν (15:30)

Φέγενορντ-Αϊντχόφεν (15:30)

Χρόνινγκεν-Τβέντε (17:45)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.