Σκοτώθηκε 17χρονος Έλληνας κωπηλάτης

Η οικογένεια της Ελληνικής Κωπηλασίας αλλά και η κοινωνία της Κέρκυρας θρηνεί το αδόκητο χαμό ενός νέου παιδιού, του Αχιλλέα Μοναστηριώτη, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο Αχιλλέας, που σε λίγες μέρες (στις 23/3) θα έκλεινε τα 17, ήταν ενεργός αθλητής της κωπηλασίας και ανήκε στον Ν.Α.Ο Κέρκυρας.

Ξεκίνησε την κωπηλασία στην 6η  Δημοτικού, γνωρίζοντας το άθλημα από τους αγώνες εργομέτρων Δημοτικών Σχολείων Κέρκυρας. Εντάχθηκε στην ομάδα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, κλήθηκε σε κοινόβιο Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας και στις πανελλήνιες συναντήσεις Ανάπτυξης, κέρδισε χρυσά μετάλλια στο τετραπλό σκιφ αρχαρίων. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία 12-14.  Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στο σκιφ παίδων και εφήβων.

Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας με επιστολή του προς τον Ν.Α.Ο. Κέρκυρας  εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμου του Δ.Σ. και της Ομοσπονδίας προς τον σύλλογο και την οικογένεια του εκλιπόντος αθλητή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.