Σκοτώθηκε ο 18χρονος μπασκετμπολίστας Νίκος Μοίραλης

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του 18χρονου μπασκετμπολίστα του Γλαύκου Πατρών, Νίκου Μοίραλη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν τα τοπικά μέσα της Πάτρας, ο άτυχος 18χρονος επέβαινε σε ποδήλατο και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο Γλαύκος σε χαρακτηριστική ανακοίνωση, ανέφερε: «Συντετριμμένη η οικογένεια του Α.Ο. Γλαύκου θρηνεί την απώλεια του παιδιού της Νίκου Μοίραλη, που έφυγε πολύ πρόωρα, μόλις 18 χρόνων, για την “ομάδα των αγγέλων”. Θερμά Συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Προμηθέας Πάτρας όπου είχε αγωνιστεί ο Νίκος Μοίραλης και στην οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Νίκου Μοίραλη και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.   Όλοι στην Οικογένεια του Προμηθέα είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του 18χρονου Νίκου, ενός νέου παιδιού που έκανε το κόσμο γύρω του καλύτερο με το ζεστό και φωτεινό του χαμόγελο και τον πρόσχαρο και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα του. Ο Νίκος αγωνίστηκε στον Προμηθέα για 2 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 ως το 2018) και πανηγύρισε μαζί μας νίκες και τίτλους. Κυρίως, όμως, μας τίμησε με την αγάπη, το πάθος και την φιλία του, μοιραστήκαμε δυνατές στιγμές κι εμπειρίες ζωής, και παρέμεινε αληθινός φίλος και μέλος της Οικογένειας του Προμηθέα, που σήμερα θρηνεί την απώλειά του.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.