SL2: Μια ανάσα από την άνοδο στην ΣΛ 1 η Κηφισιά!

Αγκαλιά με την ιστορική άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» η Κηφισιά! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων της Αττικής διέλυσε 5-1 εκτός έδρας την υποβιβασμένη Επισκοπή και σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) της Athens Kallithea στην Ηλιούπολη, βρέθηκε στο +5 από την αντίπαλό της δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μάλιστα, άρχισε από νωρίς να… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 10′ με τον Αντερέγκεν. Στο 23′ ο Κουϊρουκίδης «χτύπησε» με εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει ο Μαζουλουξής να σκοράρει δις (27′ και 31′) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου πριν το ημίχρονο στη νίκη της ομάδας του. Το 0-5 διαμόρφωσε ο Να’α στο 65′, με τον Πολίτη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους ένα λεπτό αργότερα.

Την ίδια ώρα, εξίσου νωρίς, η Athens Kallithea δεχόταν το πρώτο «σοκ», με τον Άντο να κάνει το 1-0 για την Ηλιούπολη μόλις στο 7′. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν τις στιγμές τους, αλλά τα πράγματα στράβωσαν για τα καλά στο δεύτερο μέρος. Όχι μόνο είδαν τον Περιστερίδη να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα, αλλά στο 58′ έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Ντεμετρίους για χτύπημα εκτός φάσης.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων τις δύο τελευταίες αγωνιστικές:

29η αγωνιστική

Κυριακή (11/6)

Athens Kallithea FC-Αιγάλεω

Κηφισιά-Καλαμάτα

30ή αγωνιστική

Κυριακή (18/6)

ΠΑΟ Ρουφ-Athens Kallithea FC

Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά

Μεγάλη νίκη για το Αιγάλεω, το οποίο επικράτησε 2-1 υποδεχόμενο τον ΠΑΟ Ρουφ. Έτσι, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League 2 και έστειλε στην Γ’ κατηγορία την Προοδευτική. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους (7′ Πολυχρονίδης, 63′ Φουρλάνος), με τον Τασιουλή να μειώνει στο 90’+3′ για τον ΠΑΟ Ρουφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.