Σλοτ τέλος από τη Λίβερπουλ, φαβορί ο Ιραόλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τίτλοι τέλους στη διετή συνεργασία του Άρνε Σλοτ με τη Λίβερπουλ. O Oλλανδός τεχνικός αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Μέρσισαϊντ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ, παρόλο που το συμβόλαιο του Σλοτ έληγε το 2027.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ, παρά την εξαιρετική πρώτη σεζόν του 47χρονου προπονητή, η οποία έφερε και την Premier League στο «Άνφιλντ», δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας που τερμάτισε στην 5η θέση.
Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα ενημέρωσης ο Άντονι Ιραόλα, ο οποίος την περασμένη τριετία ήταν στην Μπόρνμουθ, αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί. Το συμβόλαιο που του έχει προταθεί είναι τριετές.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα του Σλοτ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, η Μίλαν προσπαθεί άμεσα να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτησή του! Όπως σημειώνεται, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.