Σοκ για την Πηγή Δεβετζή με την αυτοκτονία του 20χρονου ανιψιού της

Απαρηγόρητη είναι η Πηγή Δεβετζή με την απώλεια του ανιψιού της μόλις στα 20 του χρόνια. Ο Φίλιππος Θεοφιλάτος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ήπιας μορφής συμπτώματα ψυχικής νόσου και η οικογένεια τον είχε υποστηρίξει, προκειμένου να τα ξεπεράσει.

Δυστυχώς, όμως, την περασμένη Πέμπτη ο αδελφός του τον βρήκε κρεμασμένο με ένα καλώδιο. Η είδηση προκάλεσε σοκ σε όλη την Κεφαλονιά και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Πηγή Δεβετζή. Η κηδεία του 20χρονου Φίλιππου έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο 20χρονος Φίλιππος

Ο Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της Πηγής και η αυτοκτονία του έχει προκαλέσει σοκ στο νησί. Σύμφωνα με το ekefalonia.gr, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Σχεδίαζαν να πάνε

στην Αλεξανδρούπολη

Η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν είχε μιλήσει πρόσφατα με τον 20χρονο ανιψιό της και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα και η τραγική μητέρα του 20χρονου, η κυρία Ζέφη, κατάγεται από την ακριτική πόλη και τον τελευταίο καιρό είχε αφιερωθεί στην σωτηρία του γιου της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Είναι η τρίτη μεγάλη απώλεια για τη Δεβετζή τα τελευταία χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της το 2012, αλλά και αγαπημένης φίλης της σε τροχαίο πριν από λίγο καιρό.

πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.