Σοκ για τον Θησέα, ήττα με 3-4 από τον Ηρακλή Λάρισας

Μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες στην έδρα του και έχοντας ξεχάσει τον όρο «εντός έδρας ήττα», καθώς αυτό είχε να συμβεί από την αναμέτρηση με τον Πιερικό στην πρεμιέρα, ο Θησέας Αγριάς λύγισε την Κυριακή (16/2) από τον Ηρακλή Λάρισας με σκορ 3-4, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

O Θησέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν το πέναλτι που κέρδισε, εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάχος για το 1-0, όμως πολύ γρήγορα ο Ηρακλής Λάρισας αντέδρασε, για να ισοφαρίσει στο 29′ μετά από μπαλιά του Κακαβίτση στον Ζαφειρίου, που έκανε το 1-1.

Ο Θησέας σκόραρε και στο 31′, όταν ο Ιωαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κοτζαθανάσης από κοντά έγραψε το 2-1, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα και στο 35′ ισοφάρισαν με τον Τάρτα σε 2-2, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννακόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52′ ο Ζαφειρίου βρέθηκε στο έδαφος για να κερδίσει το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κακαβίτσης για να κάνει το 2-3, ενώ ο Θησέας Αγριάς είχε σειρά ν’ αντιδράσει, καθώς μετά από αδράνεια του Παπαγιάννη στο 67′ ο Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε πετάχτηκε και έκανε το 3-3.

Όμως ο Ηρακλής Λάρισας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη καθώς στο 77′ έγινε το 3-4. Ο Γκιουρσάνης νίκησε με σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγινε ο παίκτης που χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. 

Στα τελευταία λεπτά Μπόρας και Τάρτας συγκρούστηκαν, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ ανάλογη φάση είχε προηγηθεί στο 80′, με τους ανθρώπους του Θησέα να ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Βλάχο.

Θησέας Αγριάς: Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης, Νιαώτης, Ιακωβίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Λίτσος, Μπόρας, Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Σιώμος Διαμαντόπουλος, Πέτσης, Οικονόμου

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης, Σκαφιδάς, Νάστας, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης

Ως αλλαγές πέρασαν στον αγώνα οι: Γκιουρσάνης, Μούκσιος, Κρίτσας, Τσακάλι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.