Σοκ με Καραμήτσο στον Ολυμπιακό Βόλου, χάνει τη χρονιά!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο Δημήτρης Καραμήτσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο πόδι και επανήλθε στη δράση. Ωστόσο πλέον το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου πάουερ φόργουρντ μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς ένας νέος τραυματισμός τον έθεσε εκτός δράσης!

Ο Καραμήτσος έκανε κάποιες εργασίες στο σπίτι του και ένα ατύχημα τον οδήγησε στο νοσοκομείο για επέμβαση, αφού κόπηκε ο τένοντας δακτύλου στο χέρι του. Η επέμβαση έγινε χθες το βράδυ και κρίνεται επιτυχής, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει από εδώ και πέρα την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναγκαστικά, ο Γιώργος Βλιώρας και οι συνεργάτες του θα αναζητήσουν λύσεις εκ των έσω για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας, τη στιγμή που οι προπονήσεις δεν γίνονται με την απόλυτη πληρότητα εξαιτίας και υποχρεώσεων μελών της ομάδας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που φοιτούν.

Ωστόσο τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν απέναντι στην Αριδαία την Κυριακή. Σίγουρα το παιχνίδι κρίνεται δύσκολο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν έτοιμοι να τα καταφέρουν και να πάρουν ακόμη και τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Η επικράτηση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παράλληλα θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και θα δείξει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ξεπεράσει την ήττα από τους Τιτάνες Παλαμά, παρά την υπερπροσπάθεια που είχαν καταβάλει σε εκείνο το παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.