Σοκ στο θεσσαλικό μπάσκετ: «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών ο Τρικαλινός προπονητής Χρήστος Γκότας!

Τεχνικός στην ΑΕΤ και βοηθός στον Αίολο...

Ξημερώματα σήμερα έσβησε στα 49 του μόλις χρόνια ο προπονητής της ΑΕΤ και βοηθός στο τιμ του Αίολου Χρήστος Γκότας, με την απώλειά του να προκαλεί σοκ και θρήνο στο θεσσαλικό μπάσκετ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportrikala.gr, o γνωστός Τρικαλινός προπονητής και ιθύνων νους της ΑΕΤ νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων έχοντας προσβληθεί από covid-19.   Οι πληροφορίες μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου ήταν καλές -ενθαρρυντικές, όμως παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και έσβησε σήμερα,  σκορπώντας θλίψη όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στην τρικαλινή κοινωνία.

Το sportrikala.gr αναφέρει ότι ο Χρήστος Γκότας ήταν διπλά εμβολιασμένος και ιδιαίτερα προσεχτικός άνθρωπος. Ήταν πανδρεμένος με την Τέτη με την οποία απέκτησε  τον μονάκριβο γιο τους Θανάση.

Από πλευράς ΕΟΚ ήδη με απόφαση του προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου αναβλήθηκε η αναμέτρηση Αίολος/Γόμφοι-Τιτάνες Παλαμά, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση από την περιοχή της Μαγνησίας έχει εκδώσει ήδη ο Ίωνας Βόλου που αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΣ Ίωνας Βόλου εκφράζει τα πιο βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αιόλου-Γόμφων, της ΑΕΤ αλλά και των οικείων του για τον χαμό του Χρήστου Γκότα. Εκτός από ένας εξαίρετος προπονητής ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό παράδεισο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.