Σοκάρει αθλήτρια της ενόργανης: «Τρώγαμε ξύλο αν είχαμε παχύνει, οι γονείς μας δεν αντιδρούσαν»

Απίστευτες καταγγελίες από αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, που μίλησε για το ξύλο που παρουσιαζόταν ως συστατικό… επιτυχίας από τους προπονητές, το μπούλινγκ για το βάρος και τους γονείς που δεν αντιδρούσαν.

«Από τη στιγμή που μπαίναμε μέσα στο γυμναστήριο μέχρι τη στιγμή που βγαίναμε τρώγαμε ξύλο», αποκαλύπτει στο OPEN πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μετά τις καταγγελίες από 22 συναθλητές της για σωματική βία και σεξουαλική παρενόχληση, που έγιναν γνωστές μέσω επιστολής στην Πρόεδρο της Δημοκρατίς, νωρίτερα σήμερα (7/4).

«Θυμάμαι να κατεβάζει μια αθλήτρια από την δοκό ισορροπίας, να παίρνει το κεφάλι της και να της το χτυπάει στον τοίχο. Τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαμε παχύνει, τρώγαμε ξύλο γιατί δεν εκτελούσαμε καλά την άσκηση, τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαν τα νεύρα τους με κάτι άλλο», καταγγέλλει η αθλήτρια η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, ενώ αποκάλυψε πως διάφοροι αθλητές έψαχναν φαγητό στα σκουπίδια των ξενοδοχείων λόγω της αυστηρής επιτήρησης της διατροφής τους, προσθέτοντας πως οι γονείς των αθλητών εκείνη την εποχή δεν αντιδρούσαν παρ’ ότι όλα αυτά αποτελούσαν κοινό μυστικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.