Σωτήρης Μπουρδάνος: «Μία φορά Νίκη, πάντα Νίκη»

Δήλωση αποχαιρετισμού από τον παίκτη της μπασκετικής ομάδας

Με δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ του Βόλου, ο παίκτης της μπασκετικής Νίκης Βόλου Σωτήρης Μπουρδάνος, αποχαιρετά τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και τη Διοίκηση και εύχεται «εις το επανειδείν», αναγγέλοντας με τον τρόπο αυτό ότι δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά να αγωνίζεται με την «κυανόλευκη» φανέλα. Μάλιστα, αποχαιρετά με το σύνθημα «Μία φορά Νίκη, πάντα Νίκη». Αναλυτικά η δήλωση του Σωτήρη Μπουρδάνου, έχει ως εξής:
«Λένε πως στη ζωή, αργά ή γρήγορα ,τα καλά η τα άσχημα που κάνεις σου έρχονται πίσω.Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο για όλους τους ανθρώπους, ξέρω όμως σίγουρα πως στη δική μου περίπτωση βρήκε πλήρη εφαρμογή στη μισή σεζόν που βρίσκομαι στο Βόλο.
Μετά από ένα πολύ δύσκολο ενάμιση χρόνο πανδημίας κ μια κατάσταση στη προηγούμενη ομάδα μου που για πολλούς κ διάφορους λόγους δεν πήγε εκεί που υπολογιζαμε,βρέθηκα το Γενάρη στη Νίκη με μεγάλη χαρά κ γεμάτη τη ψυχή μου.
Ήταν γραφτό η παρουσία μου εδώ, να σημαδέψει τη ζωή μου για πάντα. Εδώ, τις πρώτες κιόλας μέρες, έμαθα πως θα γίνω πατέρας. Έκανα φίλους, πήρα κ έδωσα αγάπη, εκτίμηση κ σεβασμό, πράγματα πολύ σπουδαία για τις εποχές που ζούμε.
Ευχαριστώ απ’ τη καρδιά μου τους προπονητές της ομάδας, τη διοίκηση που ήταν άψογη απέναντι σε όλους μας, το κόσμο της ομάδας που πέρα από τα τετριμμένα που λένε όλοι, είναι πραγματικά φανταστικός, πάνω απ’ όλα όμως τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα απολάμβανα να παίζω μαζί τους.
Υ.γ: Αισθάνομαι μέσα μου πως αυτό το γκρουπ παιχτών κ προπονητών, έχει αφήσει κάτι στη μέση.
Υ.γ2:Εις το επανιδείν μάγκες, μια φορά Νίκη πάντα Νίκη…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.