Σούπερ «πτήση» από Τεντόγλου -Κορυφαίος στην Ευρώπη με 8,23 μ.

Τις… άγριες διαθέσεις του, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, έδειξε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ της Μαδρίτης.

Ο 21χρονος πρωταθλητής του μήκους προσγειώθηκε στα 8,23 μ., κατακτώντας την πρώτη θέση στο αγώνισμά του. Με το άλμα αυτό ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου (που κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από το 2014) και ταυτόχρονα έγινε ο κορυφαίος άλτης του μήκους στην Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία άλματα του Τεντόγλου στη Μαδρίτη ήταν πάνω από τα 8 μέτρα (8,13 μ., 8,23 μ. και 8,12 μ.).

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στη Μαδρίτη και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Πέρασε τα 4,74 μ., βελτιώνοντας τη φετινή της επίδοση και πλέον είναι η τρίτη καλύτερη άλτρια του επί κοντώ στον κόσμο για τη σεζόν, θέση που «μοιράζεται» με την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία έχει περάσει το ίδιο ύψος φέτος. Η Κυριακοπούλου ήταν δεύτερη πίσω από την Αντζέλικα Σιντόροβα, η οποία με 4,91 μ. έγινε η τέταρτη καλύτερη άλτρια όλων των εποχών και αναμένεται να είναι από τις πιο δυνατές αντιπάλους για τις δύο Ελληνίδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.