Σουμάχερ: Πυκνώνουν τα ερωτήματα για την υγεία του – Ο πρώην μάνατζέρ του «καίει» τη σύζυγο

Πυκνώνει η ομίχλη γύρω από την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula-1, Mίκαελ Σουμάχερ, καθώς δηλώσεις του πρώην μάνατζέρ του αναφορικά με όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα εγείρουν ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βίλι Βέμπερ, πρώην μάνατζερ του πολυνίκη πιλότου, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Καρίνα, φοβάται πως η αλήθεια για την υγεία του άντρα της πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Le Parisien», ο Γερμανός πρωταθλητής της Formula-1 θα ακολουθούσε μια μυστική θεραπεία που βασίζεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια για την επίτευξη συστηματικής αντιφλεγμονώδους δράσης που διευκολύνει την εγκεφαλική λειτουργία.

Στην κλινική «George Pompidou» βρέθηκε και ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης Ζαν Τοντ, ο οποίος τήρησε σιγήν ιχθύος. Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του Βέμπερ έρχονται λίγο μετά από μία συνέντευξη που παραχώρησαν η Κορίνα Σουμάχερ και η κόρη τους Τζίνα Μαρία, στην οποία μίλησαν για αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας όπως η αγάπη της κόρης τους για την ιππασία, αλλά δεν είπαν τίποτα για την υγεία του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.