Σπανούλης: Με τα παιδιά έγινα πιο ευαίσθητος και προστατευτικός

Τη συνδρομή του Βασίλη Σπανούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20/11) ζήτησε η Ευρωλίγκα, που κάλεσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού να περιγράψει τη σημασία ενός παιδιού στην οικογένεια.

Ερωτηθείς για τις αξίες που θεωρεί ότι πρέπει να μεταφέρουν όλοι στα παιδιά, ο V-Span απάντησε ότι «η πίστη, η αγάπη, ο σεβασμός και η πειθαρχία, να είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία».

Στη συνέχεια, ο Σπανούλης εξήγησε ότι η ζωή του άλλαξε, καθώς «έγινα πιο ευαίσθητος, προστατευτικός και φοβάμαι λίγο περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν πάντα την οικογένειά μου. Το μυαλό μου είναι πάντα σε αυτή, αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου σε αυτή και το απολαμβάνω».

Όσο για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να έχουν μια ευχάριστη ζωή; «Θέλω τα παιδιά μου να απολαμβάνουν το χρόνο τους και να παίζουν, να κάνουν πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα, να έχουν φίλους και να συμπεριφέρονται με όμορφο τρόπο. Να μην είναι προσκολλημένα στα video games και τέτοιου είδους πράγματα, αλλά να είναι δημιουργικά. Αυτό θα τα βοηθήσει όταν μεγαλώσουν».

Και κατέληξε: «Θέλω να είμαι κοντά τους, να περνάω τον χρόνο μου μαζί τους, να παίζουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, να πηγαίνουμε βόλτα, για ένα παγωτό, για ένα χυμό. Με κάνει να νιώθω μικρός κι εγώ, θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Την ίδια ώρα όμως, πρέπει να είμαι κι ο πατέρας τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.