Σπαθής: «Δεν είχαν όλοι την ίδια διάθεση»

Για την ανάγκη αυτοκριτικής και για συμπαίκτες του που δεν έχουν την ίδια διάθεση με κάποιους άλλους έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Θεσπρωτό ο Χρήστος Σπαθής:

«Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και πριν και μετά το γκολ. Σίγουρα η τύχη δεν είναι τόσο με το μέρος μας. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ, παρόλο που ως εκτέλεση ήταν πολύ καλό, γιατί θεωρώ ότι ήταν σέντρα-σουτ περισσότερο. Δεν επαναπαυόμαστε ούτε τα ‘χουμε καλά με τον εαυτό μας. Έχουμε κενά διαστήματα κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Σε μία μηχανή όταν κάποια μέλη της δε δουλεύουν σωστά, τότε υπάρχουν κενά διαστήματα και πολλές φορές το πληρώνεις απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Οι γραμμές μας ήταν πολύ μακριά και δεν είχαν την ίδια διάθεση όλοι οι ποδοσφαιριστές την ίδια διάθεση και στα 90 λεπτά. Πρέπει να κάνουμε μία αυτοκριτική να δούμε τι πραγματικά θέλουμε, αν ερχόμαστε να παίξουμε στο 100%, για να το γνωρίζει ο προπονητής, η διοίκηση και ο κόσμος που έρχεται να μας δει. Πρέπει να υπάρχει συνολική προσπάθεια. Να βάλουμε το εμείς στην ομάδα πάνω από το εγώ. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια και να πάρουμε κάποιους βαθμούς όχι για τους εαυτούς μας, αλλά για τη διοίκηση, τους προπονητές και για τον κόσμο, ώστε να τον ικανοποιήσουμε. Δεν πρέπει να πηγαίνω εγώ καλά και να χάνει η ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.