Sport: «Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ»

Η «μεγάλη επιστροφή είναι προ των πυλών», σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο!

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας που επικεντρώνεται στα θέματα της Μπαρτσελόνα, «Sport», οι πρωταθλητές της La Liga ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος, μετά από ένα μικρό διάλειμμα ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στο «Καμπ Νόου».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και η επιθυμία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ να επιστρέψει στην «Μπαρτσα» θα γίνει άμεσα πραγματικότητα. Ο ίδιος φέρεται να συμφώνησε σε ό,τι κι αν του πρότεινε ο σύλλογος της Βαρκελώνης μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δείγμα του πόσο ήθελε να ξαναγίνει συμπαίκτης του Μέσι.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ θα δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του κι από τα 36.8 εκ. ευρώ που παίρνει το χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να «πέσει» στα 24 εκ. ευρώ.

Βέβαια, στην όλη υπόθεση τον τελευταίο λόγο θα έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Με πιο απλά λόγια προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία σε επίπεδο συλλόγων.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας θα ζητήσουν ένα τεράστιο ποσό για να αποδεσμεύσουν τον Νεϊμάρ (πάνω από 200 εκ. ευρώ). Οι Καταλανοί από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να βάλουν και έμψυχο αντάλλαγμα στις διαπραγματεύσεις, πιθανότατα τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.