Σπουδαία διάκριση για τη Βολιώτισσα χορεύτρια Κ. Κρατήρα και τον N. Kolev

Οι NikolayKolev και Κατερίνα Κρατήρα από τη βολιώτικη Σχολή χορού ‘’ Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy’’ διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού LatinU-21, που έγινε στην Τιφλίδα, καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση. Σε δελτίο Τύπου της Σχολής αναφέρεται:

«To Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού LatinU-21. Συμμετείχαν 46 χώρες από όλο τον κόσμο, με τα καλύτερα ζευγάρια τους στην ηλικιακή κατηγορία U-21, ορισμένες εξ αυτών με πολυπληθή αποστολή, όπως η Ρωσία με 29 ζευγάρια. Μεταξύ αυτών και το Βολιώτικο ζευγάρι της ‘’Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy’’ Nikolay Kolev – Κατερίνα Κρατήρα.

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, κατάφεραν να διαψεύσουν τα προγνωστικά που ήθελαν μόνο κορυφαίες χορευτικά χώρες να παίρνουν τέτοιες θέσεις και μπήκαν στον ημιτελικό του αγωνίσματος, καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Μια θέση που τους τοποθετεί στο Top10 του κόσμου στην κατηγορία LatinU-21, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο κανένα Ελληνικό ή Βουλγαρικό αθλητικό ζευγάρι.

Από την πλευρά της, η Σχολή Χορού ‘’Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy’’ είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την Παγκόσμια αυτή διάκριση αλλά και για το ότι ο Nikolay και η Κατερίνα είναι, εκτός από αθλητές της, οι Δάσκαλοι της Σχολής στους Latin & Stantard χορούς, μεταδίδοντας στους μαθητές τους τις γνώσεις τους, την εμπειρία και την μεθοδικότητα στην εκμάθηση του χορού.

Συγχαρητήρια στους NikolayKolev – Κατερίνα Κρατήρα!

Συγχαρητήρια στην ‘’ Love 2 Dance – Volos Dance sport Academy’’ – Το Club των Πρωταθλητών!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.