Σπουδαία μεταγραφή για την Ανόρθωση, που απέκτησε τον Ντίκα

Η Ανόρθωσις Βόλου την πρώτη χρονιά λειτουργίας της κατόρθωσε ν’ ανέβει από τη Β’ στην Α2 ΕΣΚΑΘ με το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να είναι άκρως νεανικό. Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη δείχνει ότι στην παραπάνω κατηγορία χρειάζεται και τις “ενέσεις” εμπειρίας και στο πλαίσιο αυτό απέκτησε τον 42χρονο Βασίλη Ντίκα, που επιστρέφει στα παρκέ μετά από ένα μικρό διάλειμμα, ενώ αναμένεται και ανάλογη συνέχεια. Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

“Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α. Ανόρθωση, αφού απέκτησε τον έμπειρο σέντερ και δεινό σκόρερ Βασίλη Ντίκα.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μετά την περυσινή άνοδο στην Α2 ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη αποκτώντας τον έμπειρο Βασίλη Ντίκα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι δυο έμπειροι αθλητές εγνωσμένης αξίας. Με αυτές τις μεταγραφές προστίθεται στο νεανικό σχήμα της ομάδας ποιότητα και εμπειρία, καθώς πέρυσι η Ανόρθωση αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα, όμως είχε ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ, με αρκετό ταλέντο μεν, υστερούσε όμως σε εμπειρία.

Ο έμπειρος Βασίλης Ντίκας είναι πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ, όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς με αρκετά χρόνια ‘προϋπηρεσίας’ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του (Θεσσαλικός, Ίωνας, Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ανάληψη, Διμήνι, Μεταμόρφωση).

Έχει αγωνιστεί επί πολλά έτη σε εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο, για το καλό του σουτ αλλά και για το πάθος του με τον οποίο αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.