Σπουδαία πρόκριση στους οκτώ για τους Νέους Άνδρες της Νίκης στο πόλο

Κερδίζοντας σε κρίσιμο ματς τον Ηλυσιακό με 9-8 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών της Νίκης κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση για τη φάση των οκτώ, που θα γίνει τέλη Απριλίου.

Είναι η πρώτη φορά που ομάδα υποδομής της Νίκης κατορθώνει κάτι ανάλογο. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι η βάση της ομάδας είναι το εφηβικό και παιδικό τμήμα, ενώ μόνος ένας αθλητής έχει γεννηθεί το 99’, που είναι το ανώτατο όριο, ο Σαραγγανίδας.

Η νεανική ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές που έγιναν χθες Σάββατο επικράτησε με 14-6 του ΠΑΣ Φοίβου και έχασε φυσιολογικά με 3-15 από το φαβορί ΠΑΟΚ, που τερμάτισε πρώτος με το απόλυτο των βαθμών.

Σήμερα Κυριακή στις 09.00 η Νίκη έδινε τον κρίσιμο αγώνα με τον Ηλυσιακό και τελικά σε αγώνα θρίλερ πήρε το πολυπόθητο τρίποντο με 9-8, έφτασε τους έξι βαθμούς και προκρίθηκε ως δεύτερη. Το νικητήριο γκολ για τους Βολιώτες σημείωσε στα 40’’ ο Γλούμης με πέναλτι. Το 9-8 η Νίκη μπόρεσε και το κράτησε στο υπολειπόμενο διάστημα με τη συμβολή βεβαίως και του τερματοφύλακα Μόσιου, που στα 10’’ και στα 7’’ απέκρουσε σε τετ-α-τετ δύο εξ επαφής σουτ αντιπάλων του. Τρία γκολ έβαλε ο Γκανάτσιος και ένα ο Σαραγγανίδας.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-2, 3-1 (τελικό 9-8)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μπλάνας): Μόσιος, Βάτσος, Γκανάτσιος 3, Τσίχλας Στρ., Τσίχλας Γ., Καλλιμόπουλος, Κοκκινάκης, Νιζάμης, Γλούμης 5, Σαραγγανίδας 1, Κανάκης 1, Γκατζούνας, Χαλατσόπουλος, Δαλιάνης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.