Σπουδαία νίκη εκτός έδρας για τη Μικτή Κ17 της ΕΠΣΘ, 1-0 τη Φωκίδα

Χάρη σε τέρμα του νεαρού Νούλα

Μπορεί η Κ15 να μην τα κατάφερε, αλλά η Κ17 πέρασε νικηφόρα από το Χρισσό Φωκίδας, όπου επικράτησε σε βάρος της αντίστοιχης ΕΠΣ χάρη στο τελικό 0-1.

Οι παράγοντες της ΕΠΣ Θεσσαλίας κάνουν λόγο για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο διαμορφώθηκε χάρη στο τέρμα του Νούλα, που σημειώθηκε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ρήγα Φεραίου πέρασε τρεις αντιπάλους του μετά από προσωπική ενέργεια για να βρεθεί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ να παραβιάσει την εστία της ΕΠΣ Φωκίδας.

Για τη Μικτή Κ17 της ΕΠΣΘ ως βασικοί αγωνίστηκαν οι Κουτσογεωργίου, Χασιώττης, Λυκουρίνος, Στάμος, Κοσμίδης, Γκουγκουλής, Γεωργακόπουλος, Νούλας, Καφετζή, Τίτου και Χασάπης. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννόπουλος, Δημόπουλος, Νικούλης, και Κωστούλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ15 έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής έξι βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες. Από την άλλη, η Κ17 συνεχίζει να είναι αήττητη και στην κορυφή της οικείας βαθμολογίας, αφού μετρά πλέον τρείς νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις  έχουν προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου, όταν και στη Λαμία και με την πρωτοτυπία το ότι θα είναι γηπεδούχες, οι μικτές ΕΠΣΘ θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.