Σπουδαίες επιτυχίες για τον ΠΟ Βόλος

Καθολική χαρακτηρίζει την επικράτηση των αθλητών του ο ΠΟ Βόλος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Παίδων-Εφήβων πίστας και Omnium που ξεκίνησε στις 29 /7 και ολοκληρώθηκε στις 2/8.

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Μιλτιάδης Χαρόβας, με τον σύλλογο ν’ αναφέρει ότι σάρωσε τα μετάλλια, σκορπώντας ρίγη ενθουσιασμού σε φίλους και αντιπάλους και υποσχόμενος λαμπρό μέλλον. Από την άλλη ο Γιάννης Ερελίδης, έχοντας κατά πόδας τον συναθλητή του κατάφερε να κερδίσει δυο μετάλλια και να δώσει υποσχέσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Επίσης ο ΠΟ Βόλος αναφέρει ότι: Η συγκομιδή μεταλλίων στην συγκεκριμένη κατηγορία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αφού η ομάδα με τους δύο αθλητές ομολογουμένως να προηγούνται στο αγώνισμα των πόντων λίγο πριν τον τερματισμό, έχοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία έχασε και τους δύο, αφού συγκρούστηκαν μεταξύ τους και αποχώρησαν τραυματισμένοι. Στους εφήβους ενώ η προοπτική ήταν πολύ καλή, ένα ακόμη ατύχημα από αυτά που δεν λείπουν στην πίστα, ανέτρεψε τις ισορροπίες, αποδυνάμωσε την ομάδα αφού είχαμε σοβαρό τραυματισμό του εφήβου Αλειφερόπουλου, και αποχή πλέον από τα περισσότερα αγωνίσματα. Ωστόσο ο Γιάννης Μάντης, με μεγάλη προσπάθεια, ξεπερνώντας το σοκ, κατάφερε να κανει δύο θαυμάσια πλασαρίσματα με την 4η και 5η θεση στα 3 χλμ και στο όμνιουμ».

Έτσι, ο Χαρόβας έφτασε στην κατάκτηση 4 χρυσών και ενός αργυρού, και ο Ερελίδης στην κατάκτηση ενός αργυρού και ενός χάλκινου μεταλλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.