Στ. Φάτσης: «Φτάνεις πιο εύκολα στον στόχο, όταν δε σε υπολογίζουν»

Πρώτος τον λόγο στην κοπή πίτας της ομάδας ποδοσφαίρου της Νίκης πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, που ανέφερε: «Το 2016 για την ομάδα ήταν μία δύσκολη χρονιά, καθώς είχε γίνει μία επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά από μία καταστροφική κατάσταση που ζήσαμε και τελείωσε επίσης άσχημα. Φέτος το καλοκαίρι δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα και θα μου επιτρέψετε να πω, λόγω του ότι ήμουν και πέρσι στον σύλλογο, ότι η σημερινή ομάδα έχει τεράστιες διαφορές από την περσινή.

Εκτός από κάποια άτομα που συνεχίζουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρέμειναν στο ρόστερ, η φετινή ομάδα είναι μία ομάδα με ταλέντο, μια ομάδα νεανική, με κίνητρο, με ένα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Γιώργου Μαστρογιάννη (παρουσίασε την εκδήλωση και έκανε σχετική αναφορά) ότι κάποια παιδικά πρόσωπα, όπως φαίνονται οι παίκτες μας, όταν φοράνε πολιτικά, όταν χρειάζεται να γίνουν στρατιώτες και φοράνε τη στολή της Νίκης γίνονται θηρία στο γήπεδο.

Είχαμε την αλλαγή του προπονητή. Ήρθε ένα δικό μας παιδί ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ένα παιδί φιλόδοξο, τίμιο, γιατί έτσι πρέπει να είναι η Νίκη και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι στην οικογένειά μας.

Θα ‘θελα να ευχηθώ όλοι σας να είστε υγιείς. Μαθηματικά είμαστε στους στόχους μας. Η μπάλα είναι μπάλα. Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι μπορεί να επιτύχεις έναν στόχο πιο εύκολα, όταν δε σε υπολογίζουν παρά, όταν σε υπολογίζουν. Εμείς θα πάμε να το κλέψουμε. Αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα το κλέψουμε, γιατί το αξίζετε και το αξίζει και η ιστορία της ομάδας. Υγεία σε όλους, σε σας και στις οικογένειές σας και του χρόνου, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι να είστε στο ρόστερ της Νίκης σε μία μεγαλύτερη κατηγορία και αν δεν το πετύχουμε, επειδή η ομάδα ξέρει ν’ αγωνίζεται, σας θέλουμε πάλι εδώ κοντά μας να το πετύχουμε του χρόνου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.