Στ. Ξηροφώτος: «Να αυξήσουμε τα ποσοστά ευστοχίας μας»

Το ότι οι παίκτες του πρέπει να εκμεταλλεύονται σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που δημιουργούν τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νίκης Στέφανος Ξηροφώτος. Αναλυτικά:

«Ήταν μονόδρομος οι τρεις βαθμοί και μένουμε ευχαριστημένοι απ’ αυτούς. Σε ό, τι αφορά την εμφάνιση και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε πολλά πράγματα πήγαν καλά. Καταφέραμε σε κάποιες περιπτώσεις να διασπάσουμε την οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην τελική προσπάθεια. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις, για να γίνει το 2-0, που θα ήταν καθοριστικό. Ο αντίπαλος έμεινε στο παιχνίδι και έκανε κι αυτός την ευκαιρία του και σταθήκαμε τυχεροί. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και σίγουρα στο μέλλον πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θα ‘ρθουν ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες πιο καλά και να αυξήσουμε το ποσοστό ευστοχίας μας. Ειδικά σε κάποια παιχνίδια που είναι ντέρμπι, θα κάνεις λίγες ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις κάνεις γκολ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί, όταν είναι μονόδρομος η νίκη, η προσπάθεια δυσκολεύει. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον στόχο που είναι η άνοδος. Συγχαρητήρια στην Αμβρακία, γιατί το πάλεψε το παιχνίδι και παραλίγο να μας κάνει ζημιά. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ότι είναι τρεις βαθμοί. Και με τον Πιερικό είναι τρεις βαθμοί και με τον Ολυμπιακό το ίδιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.