Στα «27α Αλεξάνδρεια» η κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Με τη συμμετοχή 19 κολυμβητών (οκτώ αγόρια κι 11 κορίτσια) της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει το τμήμα στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες «27α Αλεξάνδρεια», που διεξάγονται από τις 20 – 22 Δεκεμβρίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας κι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Αθανάσιου Χατζηγεωργίου. Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπ’ όψη για τη συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών,  Έφηβων – Νεανίδων καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Στην αποστολή συμμετέχουν:

ΑΓΟΡΙΑ

ΛΑΪΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΙΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΔΡΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΚΑΣΑΠΛΕΡΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΚΟΤΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΚΟΥΤΙΝΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΡΚΑΤΑ ΣΟΦΙΑ

ΠΟΔΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΓΚΕΚΑ ΣΟΦΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι αγώνες είναι ανοικτής κατηγορίας (ανδρών – γυναικών) και οι νεαροί κολυμβητές της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αγώνες υψηλού επιπέδου και ισχυρού συναγωνισμού, με την προσδοκία να βελτιώσουν τις ατομικές επιδόσεις. Για αρκετούς κολυμβητές αποτελούν και όριο πρόκρισης για συμμετοχή σε αποστολές της εθνικής ομάδας.

Την αποστολή συνοδεύουν ο αρχιπροπονητής της αγωνιστικής, κ. Μέμος Στάθης,  και εκ μέρους του συλλόγου και της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης ο κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.