Στα… άκρα οι σχέσεις Παρί-Εμπαπέ: Έμεινε εκτός αποστολής για την προετοιμασία στην Ιαπωνία!

Στα… άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ, στην πολύκροτη υπόθεση που τείνει να εξελιχθεί – αν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή – σε «σίριαλ» για τον μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ!

Χθες βράδυ οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία (22/07-01/08), εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, δίνοντας φιλικά παιχνίδια με Αλ Νασρ, Οσάκα και Ίντερ.

Από την σχετική λίστα του Ισπανού προπονητή των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε, απουσιάζει το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ! Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, η διοίκηση της Παρί πιστεύει πως ο νεαρός επιθετικός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία μετά το τέλος της νέας σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η «L’ Εquipe» μεταφέροντας πηγές από το εσωτερικό του συλλόγου, όποιος δεν είναι στην αποστολή για την προετοιμασία στην Ιαπωνία, ουσιαστικά βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων ενόψει της νέας σεζόν!

Όπως όλα δείχνουν, με την κίνησή της αυτή η Παρί θέλει να ασκήσει πίεση στον παίκτη και να τον «αναγκάσει» να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας, η οποία δεν είναι άλλη από το να παραχωρηθεί φέτος το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή, ώστε να μην χάσει λεφτά ο σύλλογος.

Το… οξύμωρο στην όλη ιστορία πάντως είναι πως ο αδελφός του Κιλιάν Εμπαπέ, ο 16χρονος Έιθαν, θα δώσει κανονικά το «παρών» στο τουρ της Παρί στην Άπω Ανατολή!

Έστω και έτσι, ένας Εμπαπέ θα βρίσκεται στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα σεζόν!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.