Στα Χάνια Πηλίου το 7ο χειμερινό camp Kyokushin Karate

Το 7ο χειμερινό camp Kyokushin Karate πραγματοποιήθηκε στα Χάνια  Πηλίου, με τη συμμετοχή αθλητών από τον Βόλο, την Κρήτη, την Καλαμπάκα, την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα.

Το εν λόγω χειμερινό σεμινάριο πρόσφερε στους αθλητές την δυνατότητα να αθληθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπως αυτό του γυμναστηρίου, και συγκεκριμένα πάνω στο χιόνι σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες . Το χειμερινό καμπ έγινε στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των αθλητών, καθώς μέρος της δυναμικής τους εκπαίδευσης περιέχει προπονήσεις στην φύση εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος διδάχθηκαν από τον εκπρόσωπο του συστήματος, κ. Ιωάννη Στεφάνου, ειδικό πρόγραμμα αγωνιστικών τεχνικών και προετοιμασίας αγώνων προσαρμοσμένο στις συνθήκες ανωμάλου δρόμου και χιονισμένου εδάφους. Ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε  στην ιστορία του  Kyokushinkai Karate από Παγκόσμια Πρωταθλήματα όπου αγωνίστηκε ο ίδιος και ιστορικά ντοκουμέντα του Θρυλικού Ιδρυτού Sosai Mas Oyamas 10 Dan,  τον οποίο γνώρισε προσωπικά. Στο τέλος του διήμερου Winter Camp όλοι οι αθλητές που έλαβαν μέρος πήραν δίπλωμα και μετάλλια συμμετοχής από τον αρχηγό του συστήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.