Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη – Μαζί και οι δύο φίλοι που γλίτωσαν

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν, το πρωί της Τρίτης, οι γονείς του δολοφονημένου στο Χαριλάου Αλκη Καμπανού, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ξανά τη φωνή τους και να επικοινωνήσουν, μέσα από τις συνεντεύξεις που παραχωρούν, το διαχρονικό έγκλημα που συντελείται με νεκρούς μέσα και γύρω από τα γήπεδα.

Ο Αρης Καμπανός και η Μελίνα Κακουλίδου, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, ζητούν πρωτίστως κάθαρση του οπαδικού χώρου για να μην βρεθούν άλλοι γονείς στη θέση τους κι ακολούθως να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους δολοφόνους του παιδιού τους τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, τους γονείς του Αλκη Καμπανού θα συνοδεύουν οι δύο φίλοι του.

Τα παιδιά που ήταν τυχερά και γλίτωσαν από τα χτυπήματα των χούλιγκαν, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκαν ήταν λιγότερο… επαγγελματικά και δεν τους δολοφόνησαν επί τόπου, όπως έγινε με τον Αλκη, παρά μόνο τους έστειλαν στο νοσοκομείο με τις πληγές στο σώμα τους να επουλώνονται σιγά σιγά, όμως οι ψυχές τους θα μείνουν για πάντα τραυματισμένες, καθώς άκουσαν και είδαν τον κολλητό τους να ψυχορραγεί στα χέρια τους.

«Ζητούμε κάθαρση»

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο MEGA, οι γονείς του Αλκη Καμπανού ζήτησαν να πέσει άπλετο φως στη δολοφονία του παιδιού τους και να υπάρξει κάθαρση στον οπαδικό χώρο από τα κακοποιά στοιχεία.

«Βγήκα να δώσω ένα μήνυμα για όλη την Ελλάδα. Το άσχημο αυτό γεγονός θα το δούνε στα δικαστήρια, εκεί θα δοθεί η λύση. Θέλουμε να δούμε μια κάθαρση από αυτά τα άσχημα γεγονότα που γίνονται τα τελευταία χρόνια» ανέφερε εκ νέου ο πατέρας του 19χρονου Αλκη.

«Θέλω να κάνω έκκληση για κάποιους που θέλουν να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους έξω από τα δικαστήρια και φώναζαν εναντίον των υπόπτων. Πρέπει να φερθούμε πολιτισμένα, σκεπτόμενα, όχι να βγαίνουμε και να φωνάζουμε, να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.