Στα Γιάννινα με τον ΑΓΣΙ για το καλύτερο ο Ολυμπιακός Β.

Τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (24/2), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη δούλεψε με ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω της νίκης της κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά την περασμένη Κυριακή, αλλά και με απόλυτη προσήλωση στον στόχο, καθώς άπαντες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και πως για να έρθει η παραμονή στην κατηγορία, επιβάλλεται να κατακτηθούν κι άλλα “ροζ φύλλα”.

Ένα από αυτά θα το διεκδικήσουν την προσεχή Κυριακή, κόντρα στη δυνατή ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, διανύοντας περίοδο φορμαρίσματος, το οποίο επισφραγίστηκε κι από την επικράτησή τους στο ντέρμπι της πόλης της Ηπείρου, κόντρα στον ΠΑΣ, πριν δύο εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην κυριακάτικη αναμέτρηση, έχοντας αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει αγωνιστικά οποιαδήποτε ομάδα “στα μάτια”, όπως έκανε και στην έδρα του πρωτοπόρου Πρωτέα.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Πέμπτη, κόντρα στην Αγριά B.C., την Παρασκευή συνέχισαν σε “φουλ” ρυθμούς, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί χαλαρή προπόνηση, περισσότερο με σουτ και τακτική. Όλοι οι καλαθοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ, με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί για τα Γιάννενα το πρωί της Κυριακής, αν κι υπάρχει μία ανησυχία για τη μετακίνησή τους, εξαιτίας του επικείμενου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Βικέλας 17.00 Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα

Βλαχάβειο 17.00 Καλαμπάκα-Εύαθλος

Μελίκης 17.00 Μελίκη-Μαντουλίδης

ΚΓ Ιωαννίνων (Ν) 17.00 ΑΓΣΙ-Ολυμπιακός Β.

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλ.-Ίκαροι Τρικ.

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκ.-Νικόπολη Πρέβ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.