Στα κλιμάκια Κεντρικής Ελλάδας τρία μέλη της Αργούς Βόλου

Στα κλιμάκια αγοριών και κοριτσιών της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας κλήθηκαν τρεις αθλητές και αθλήτριες της Αργούς Βόλου.

Συγκριμένα ο αθλητής Χάρης Παξιμαδάκης και οι αθλήτριες Μαρία Τιρτιράκη και Χαρούλα Κασιούρα κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος Ευθύμιο Γούλα για να συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις των προεθνικών ομάδων. Η πρώτη συγκεντρωτική προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαΐου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων (10:00-11:30 τα κορίτσια και 11:30-13:00 τα αγόρια).

Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (self test ή rapid test για τον κορωνοϊό), αποδεικτικό του οποίου  θα φέρουν μαζί τους όλοι οι συμμετέχοντες).

Παράλληλα ο ΑΣ Αργώ, αμέσως μόλις δόθηκε το πράσινο φως της πολιτείας, ξεκίνησε τις προπονήσεις για όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες τόσο στο βόλεϊ  όσο και στο beach volley και καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, τονίζοντας ότι επιδιώκει να καλύψει το χαμένο έδαφος  που δημιούργησε η μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας. «Ο στόχος του Συλλόγου θα είναι να ξαναφέρει το βόλεϊ  σε επίπεδα προ πανδημίας, πράγμα που απαιτεί σκληρή δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.