«Στα πιτς» για περίπου δύο εβδομάδες ο Μαλακασιώτης

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Φάνη Μαλακασιώτη (κάταγμα στο μετατάρσιο), με τον ποδοσφαιριστή να μένει εκτός προπονήσεων και αγωνιστικής δράσης για περίπου δεκαπέντε ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πως στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Νίκης Βόλου, ύστερα από μία σύγκρουση με συμπαίκτη του, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το πρόγραμμα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να τον στέλνουν απευθείας στο αρμόδιο ιατρό. Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε και εξετάσεις, προκειμένου να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάστασή του, τα αποτελέσματα της οποίας γνωστοποιήθηκαν πριν από λίγο.

Ο πρώην παίκτης του Πυράσου, λοιπόν, υπέστη ένα ελαφρύ κάταγμα στο μετατάρσιο, με τις εκτιμήσεις των ιατρών να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 15 ημέρες. Οι πρώτες μέρες αποκατάστασης, όμως, θα είναι οι… δύσκολες για τον Μαλακασιώτη, καθώς στο πόδι του ποδοσφαιριστή έχει τοποθετηθεί “μπότα”, προκειμένου να βρίσκεται σε πλήρη ακινησία και να “κλείσει”, όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται το τραύμα.

Τρίτος, λοιπόν, απόντας ενόψει Σαββάτου και Βέροιας, ύστερα από τις δεδομένες απουσίες των Κόλα και Νικλητσιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.