Στα προημιτελικά του κυπέλλου ο ΝΠΣ Βόλος, 1-1 με τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Σε μία αναμέτρηση στην οποία θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα τέρματα, ο ΝΠΣ Βόλος «σφράγισε» την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και μάλιστα νωρίς, δίνοντας νέο ενδιαφέρον, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν στο 12′ όταν ο Σαρδινέρο με ωραία δυνατή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού στο 19′ έγινε το 1-1. Ο Νίνης σούταρε, ο Σωτηρίου έδιωξε δύσκολα, η μπάλα κατέληξε στον Μπαρτόλο που έκανε την παράλληλη για τον Δουβίκα, και ο επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος με ωραία κίνηση γύρισε το σώμα του και πλάσαρε εύστοχα  για να ισοφαρίσει. Μάλιστα στο 38′ λίγο έλειψε να κάνει και το 1-2, όταν ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου, που βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του.

Ο ΝΠΣ Βόλος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, και στο 50’είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία, με τον Μπαρτόλο να βρίσκει τον Δουβίκα στο πρώτο δοκάρι, αλλά τον Σωτηρίου να αποκρούει ενστικτωδώς την προβολή του, διατηρώντας το 1-1. Από την άλλη, στο 64′ ο Περέα σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ, με ωραία εκτίναξη. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν απείλησε, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους και τον ΝΠΣ Βόλος να περιμένει την αυριανή κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Γουές (79’ Γρίβας), Βαφέας (46’ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (60’ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος (60’ Σολίς), Στάρτζεον (79’ Σόουζα), Σαρδινέρο.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο (84’ Σάντσες), Γκρίλο, Μήτογλου, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης (60’ Περέα), Μαρτίνες (80’ Μαρτίνες), Μπαρτόλο (84’ Μπαρτόλο),  Δουβίκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.