Στα τελικά του παιδικού πρωταθλήματος πόλο ο Βόλος

Η μάχη συνεχίζεται στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος για την ομάδα πόλο του Βόλου, καθώς στην Αθήνα από αύριο 6 έως και τις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο του  Αλίμου το σύνολο των αγώνων για τον πρώτο όμιλο.

Η δράση για την ομάδα του Βόλου ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 7 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας στις 10:30 το πρωί τον Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ημέρα και στις 17:30 θα παίξει εναντίον του Ολυμπιακού. Για την 4η αγωνιστική, ο Βόλος θα βρεθεί απέναντι στον Πανιώνιο το Σάββατο 8 Αυγούστου, ενώ στις 16:00 θα τεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου θα γίνουν οι χιαστί αγώνες των ομάδων και των δύο ομίλων, με τους πρώτους να αντιμετωπίζουν τους δεύτερους, ενώ οι τρίτοι και οι τέταρτοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τις θέσεις 5-8. Στον Β’ Όμιλο έχουν τοποθετηθεί οι ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, Νο Βουλιαγμένης, Υδραϊκός και Νηρέας Γέρακα.

Με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα, η αποστολή της βολιώτικης ομάδας αποτελείται από τους Γιάννη Βαλτσιώτη, Γιάννη Νάσιο, Δημήτρη Χατζήνα, Στέλιο Ιωάννου, Μάριο Κομνιανό, Γιάννη Μεριστούδη, Δημήτρη Νταρίκο, Θάνο Καραλή, Γιάννη Πουλαράκη Γιάννη, Χρήστο Γεωργατζιά, Μιχάλη Παυλίδη, Θάνο Βασιλούδη, Ηρακλή Ζέππο, Παναγιώτη Γλούμη, Χρήστο Κανάκη, Γρηγόρη Ρουμελιώτη και Βασίλη Καβούρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.