Στα Τρίκαλα η Νίκη Βόλου

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τη Β’ Εθνική κατηγορία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, με το προπονητικό δίδυμο Μαύρου-Κοσμάτου να ζητά συνεχώς περισσότερα και τους παίκτες να παλεύουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Έτσι, μαζί με τις προπονήσεις συνέχεια δίνεται και στα φιλικά, ήδη από αύριο Τετάρτη.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» αναμένεται να βρεθεί στα Τρίκαλα προκειμένου να αντιμετωπίσει το σύνολο των Ικάρων, σε ένα ακόμη δυνατό τεστ με ομάδα την οποία θα βρει απέναντί της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Από την άλλη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το ερχόμενο Σάββατο η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα τον ΓΣ Αλμυρού, που ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από την πλευρά τους πάντως οι προπονητές της ομάδας δείχνουν να είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών, κατανοώντας ότι οι προπονήσεις είναι πολλές φορές σκληρές, αλλά και από τη χημεία που αρχίζει να δημιουργείται μεταξύ έμπειρων και νεότερων αθλητών. Τα φιλικά δίνουν την ευκαιρία να αυξηθεί και το δέσιμο αυτό, ώστε η Νίκη να μπορεί να αντιμετωπίσει συνολικά όλα τα αγωνιστικά θέματα εντός παρκέ απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.