Στα υπόψη ο Λώττας για τον Ολυμπιακό Βόλου;

Αν και πραγματοποίησε μία καλή χρονιά με την ομάδα των Τρικάλων, ο Αριστείδης Λώττας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σ’ αυτήν, καθώς όπως έγινε γνωστό δεν συμφώνησε με την πρόταση που του έγινε για μειωμένες αποδοχές τη νέα χρονιά. Κάπως έτσι ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα σενάρια που τον θέλουν να είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου.

Η παρουσία του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου «φούντωσε» τα σενάρια επιστροφής του παίκτη στους «ερυθρόλευκους», καθώς οι δύο άνδρες συνυπήρξαν στην ομάδα πέρυσι όσο και στα Τρίκαλα φέτος.

O Αριστείδης Λώττας γεννήθηκε στα Γιαννιτσά στις 16/9/1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Αγωνίστηκε αρχικά στον Φωστήρα και στη συνέχεια έπαιξε σε Χαϊδάρι, Λοκομοτίβ Μέζντρα (Βουλγαρία), Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Καλλονή, Πανηλειακό, Κέρκυρα (Α’ Εθνική), Κόρινθο, Δωτιέα Αγιάς, Κισσαμικό (δύο χρόνια σε Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία), Α.Ε. Καραϊσκάκης και πέρυσι στη Σπάρτη μέχρι τον Ιανουάριο (18 συμμετοχές) και στη συνέχεια στον Άρη Θεσσαλονίκης, πριν καταλήξει για την περίοδο 2018-19 στον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.