Στάικος Βεργέτης: Πολύ καλές οι συνθήκες στη Νίκη Βόλου

Φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 ο τεχνικός των κυανόλευκων

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, και μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 1, το VAR αλλά και το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό, η διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Εμείς έχουμε το προπονητικό κέντρο, εγώ δίνω σημασία στην καθημερινότητα της ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάξουμε».

Για την Super League 1: «Είναι καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα, υπάρχει ενδιαφέρον και στα 3 μέτωπα, και στον πρωταθλητή και στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Θα γίνει ένας καλός … χαμός στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ».

Για το VAR και αν έχει βελτιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το VAR αποδίδει δικαιοσύνη, αυτό είναι το μεγάλο θετικό. Το αρνητικό είναι πως δεν εφαρμόζεται σωστά. Οι διαιτητές που είναι στο VAR παίρνουν τις αποφάσεις πάνω τους στο εξωτερικό, στην Ελλάδα χάνεται πολύτιμος χρόνος, πρέπει να υπάρχει μια πιο γρήγορη επικοινωνία για να έχει ροή το άθλημα».

Για το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ: «Ο Αστέρας βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει καλύτερη διαχείριση για τους δύο προπονητές. Μετά τα Χριστούγεννα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μια νίκη ψυχολογίας, κάπως έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθησή του. Φυσικά τον έχει επηρεάσει η απώλεια του αήττητου αλλά σημασία έχει πως θα το διαχειριστεί. Ο Μίσιτς είναι το κάτι διαφορετικό στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, Γιαννούλης-Μάτος-Λημνιός κάνουν καλή χρονιά αλλά και ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης-βαρόμετρο όμως δεν έχει αποδώσει αυτά που μας έχει δείξει τα προηγούμενα χρόνια».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.