Στάικος Βεργέτης στο magnesiasports: Βρίσκουμε τις λύσεις που θέλουμε

«Αξιολογούμε τους παίκτες και δεν χρειαζόμαστε δέκα μεταγραφές»

Δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) και δύο ισοπαλίες μετρά η Νίκη Βόλου υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας πάρει σημαντικές βαθμολογικές ανάσες, μετά και τα πρώτα ατυχή αποτελέσματα. Ωστόσο ο τεχνικός των «κυανόλευκων» γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς ακόμη και δεν θα πρέπει κανείς να παρασυρθεί, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του.

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στο «Magnesiasports» για την πορεία της Νίκης Βόλου υπό τις οδηγίες του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, καθώς και για τις εμφανίσεις απέναντι στους τελευταίους αντιπάλους.

Με αφορμή και την επικράτηση επί της Καβάλας το περασμένο Σάββατο, ο τεχνικός της Νίκης σημείωσε: «Η ομάδα τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που βρίσκομαι στην τεχνική της ηγεσία έχει βγάλει ένα καλό πρόσωπο. Έχουμε δεχθεί μόλις ένα γκολ και είναι σημαντικό ότι έχει σε τρεις αγώνες μηδέν παθητικό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και που δείχνει την βελτίωση στην άμυνα. Τώρα έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε και την επιθετική ανάπτυξη και ευελπιστούμε να βελτιωθούμε και σ’ αυτόν τον τομέα».

Ωστόσο στο πρόγραμμα είναι πολλοί τραυματισμοί παικτών το τελευταίο διάστημα, κάτι που δημιουργεί προβλήματα. «Η ομάδα άργησε να ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Έτσι, δεν έκανε ολοκληρωμένη προετοιμασία και αυτό είναι κάτι που θα το κουβαλάμε ως πρόβλημα. Στην προετοιμασία μπαίνουν οι βάσεις για τους παίκτες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να φτιάξει η ομάδα τα στοιχεία που της λείπουν και να βάλουμε προπονητικές μονάδες που θα εξασφαλίσουν περισσότερη δύναμη και αντοχή στους ποδοσφαιριστές, για να μειώσουν και πιο πολύ τους τραυματισμούς. Είναι πρόβλημα αλλά εμείς θα πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις που πρέπει κάθε αγωνιστική. Έχουμε πάει πάντως καλά μέχρι στιγμής» σχολίασε σχετικά.

«Δεν χρειαζόμαστε δέκα μεταγραφές»
Παρά το προβλήματα τραυματισμών ωστόσο, ο Στάικος Βεργέτης δεν αγχώνεται ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση που αξιολογούμε το υπάρχον έμψυχο υλικό. Απ’ ότι φαίνεται ανταποκρίνεται πολύ καλά στους αγώνες. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλές μεταγραφές» υπογράμμισε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» για να συμπληρώσει: «Νομίζω ότι πρέπει να ανεβάσουμε και να εξελίξουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε και να κάνουμε 1-2 προσθήκες που κρίνονται απαραίτητες. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαθούμε και να ψάχνουμε 10 μεταγραφές».

Η σκέψη στον Ασπρόπυργο
Με τα ίδια δεδομένα πάντως και με σκληρή δουλειά η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο.

Για την πορεία των προπονήσεων ο προπονητής της Νίκης σημείωσε: «Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε δει στοιχεία που θέλουμε να περνούν στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι προς τιμήν τους».
Για τους τραυματίες: «Είναι πάνω τους οι γιατροί. Περιμένω κι εγώ από αυτούς τα νεότερα προκειμένου να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι».

Για το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο: «Ξεκινά η προετοιμασία, αφού κάναμε ενεργητική αποκατάσταση προκειμένου να φτιάξουμε λίγο τους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι με την Καβάλα. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, θα βρούμε τα πλεονεκτήματά του και τις αδυναμίες του και θα πάμε σ’ αυτήν τη σημαντική αναμέτρηση με απόλυτο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που έχουμε ανάγκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.