Σταματίου: «Το κύπελλο έχει δώσει εκπλήξεις»

Σε ρυθμούς Πανσερραϊκού κινείται πλέον ο Θησέας Αγριάς

Η πορεία του Θησέα Αγριάς μέχρι στιγμής στο κύπελλο Ελλάδας είναι εξαιρετική, έχοντας αποκλείσει τον ΟΦΑΜ Κέρκυρας και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, ωστόσο η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα «Πανσερραϊκός». Πάντως, ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς, Κώστας Σταματίου, αναγνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι σαφώς πολύ δυνατός, δεν διστάζει να υπογραμμίσει, μιλώντας στο «Μagnesiasports», ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων για τους «μικρούς»!

«Σαφώς το παιχνίδι έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτά που έχουμε ήδη δώσει απέναντι σε ομάδες που προέρχονται από τη Γ’ Εθνική» σχολιάζει ο έμπειρος τεχνικός, συμπληρώνοντας: «Καλούμαστε την Κυριακή να αντιμετωπίσουμε μία επαγγελματική ομάδα που προέρχεται από τη Super League 2 και αυτό τα λέει όλα. Εμείς πάντως διατηρούμε τις όποιες ελπίδες μας δίνει η διοργάνωση. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το κύπελλο ως θεσμός ανέκαθεν δίνει εκπλήξεις και την ευκαιρία στους «μικρούς» να χαρούν κάτι που δύσκολα μπορεί να βρουν μπροστά τους, όπως είναι μία πρόκριση απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας». Έτσι λοιπόν, ο Κώστας Σταματίου προσπαθεί να εμφυσήσει αυτό το πνεύμα αισιοδοξίας και στους παίκτες του, προκειμένου να είναι άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι στον Πανσερραϊκό, με το παιχνίδι να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή (16:00) στο γήπεδο της Νεάπολης, αφού η φυσική έδρα της ομάδας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ΕΠΟ για τη φιλοξενία της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με μοναδικό απόντα τον Λάζαρο Καραμανλή, που ταλαιπωρείται από μία ελαφριά κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Εξάλλου τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών έχουν εκδοθεί, οπότε η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης, ενώ απομένει και η ανακοίνωση του ονόματος του επιθετικού που θα ενταχθεί στον Θησέα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.