Σταματίου: “Το πλάνο μας έχει παρόν και μέλλον”

Για πλάνο που έχει παρόν και μέλλον με πολλούς παίκτες με ταλέντο και νεαρούς σε ηλικία, έκανε λόγο ο Κώστας Σταματίου σε δήλωση που έκανε στο Magnesiasports ενόψει του νέου ξεκινήματος του Ρήγα Φεραίου, ο οποίος τη Δευτέρα (27/7) αρχίζει την προετοιμασία του στο Στάδιο του Βελεστίνου.

Ο πολύπειρος τεχνικός ανέφερε:

«Προσαρμόσαμε το πλάνο μας στις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην οικονομία και το ποδόσφαιρο. Είναι ένα πλάνο ρεαλιστικό που έχει παρόν και μέλλον. Από το ρόστερ μας απουσιάζουν τα ηχηρά ονόματα, αλλά ποντάρουμε στους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Το πλάνο αυτό απέδωσε καρπούς και τη σεζόν που τελείωσε. Γι’ αυτό ανανεώσαμε την εμπιστοσύνη μας σ’ αυτά τα παιδιά και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το ρόστερ μας με τέτοιου είδους παίκτες. Το πού θα φτάσει η ομάδα δεν το γνωρίζουμε, εξαρτάται από τη δουλειά που θα κάνουμε όλη τη χρονιά και από την παρουσία των παικτών στη διάρκεια της σεζόν. Ίσως, αν είχαμε τρεις παίκτες ακόμη από ανώτερη κατηγορία, θα ξέραμε καλύτερα. Πέρσι την ίδια εποχή δεν υπήρχε κανένας παίκτης, ενώ τώρα υπάρχει ένα πλούσιο ρόστερ με πολύ ταλέντο. Οι ομάδες είναι δικό μου “πιστεύω” ότι φτιάχνονται μέσα από τη δουλειά.

Θα ήθελα να αναφερθώ και στη διοίκηση, η οποία είναι ένας λόγος που ανανέωσα, αφού όλα τα παιδιά είναι έντιμα, γιατί ό,τι υπόσχονται το κάνουν και δεν τάζουν πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιήσουν. Δεν κοροϊδεύουν κανέναν και υπάρχει φερεγγυότητα. Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ.

Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο στο θέμα της πανδημίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.