Σταμάτησε ο Ψιάνος, σενάριο για Μποτωνάκη στη Νίκη Βόλου

Μπορεί να έδωσε το παρών σε κάποιες προπονήσεις ο Στέργιος Ψιάνος και να φούντωσε για δεύτερη φορά τα σενάρια επιστροφής του στη Νίκη, αλλά έχει πάψει να γυμνάζεται με τους κυανόλευκους, με το θέμα της απόκτησής του να παραμένει ανοικτό.

Από κει και πέρα, δημιουργήθηκε ένα σενάριο για προσέγγιση Νίκης-Νίκου Μποτωνάκη (στη φωτό σε αγώνα ΑΕΚ-Επισκοπή με αντίπαλο τον Πλατέλλα), αλλά ο υψηλόσωμος στόπερ με θητεία μεταξύ άλλων στα Χανιά, την Επισκοπή στη Β’ Εθνική, την Α.Ε. Καραϊσκάκης (έχει αγωνιστεί με τους Αρτινούς ως αντίπαλος της Νίκης) και τον Πανθηραϊκό Σαντορίνης, έχει ανακοινωθεί από τις 8 Ιουλίου από τη νεοφώτιστη Α.Ε. Μυλοποτάμου Χανίων, με την οποία προπονείται κανονικά και έπαιξε και στο τελευταίο φιλικό προχθές με τον Κισσαμικό. Επίσης, ο Γιαλαμίδης, που απορρίφθηκε από τη Νίκη, κατέληξε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τέλος, ευκολότερα δείχνουν τα πράγματα με τον Ρώσο Σούσκιν και πιστεύεται ότι σύντομα θα είναι στη χώρα μας, ενώ το θέμα των δύο Ουκρανών Γιάκοβλεφ και Ντόλγκι εξακολουθεί να καθυστερεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.