Σταμάτησε το αήττητο του Κενταύρου Αγριάς

Η αποστολή του Κενταύρου Αγριάς στον Λευκό Πύργο

Σταμάτησε το αήττητο σερί του Κενταύρου Αγριάς στο κλείσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου της Β’ Εθνικής χάντμπολ ανδρών (2ος Όμιλος), καθώς η ομάδα των Κρατήρα-Αναστασίου έχασε στις λεπτομέρειες εκτός έδρας από την ΑΕΠ Πανόραμα στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς έχοντας μια ήττα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους και αήττητους Βολιώτες, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας και κατάφεραν να επικρατήσουν με 21-20 σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το άθλημα.

Οι δύο ομάδες πορεύτηκαν μαζί στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η εναλλαγή ήταν συνεχής και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει ικανό προβάδισμα, ενώ οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή. Ο πάγκος του Κενταύρου δέχτηκε ισχυρό πλήγμα στο 10′, αφού είδε τον Θάνο Λαζάρου να αποχωρεί με τραυματισμό στο γόνατο. Παρόλα αυτά όμως, οι νεαροί παίκτες κατάφεραν να συνέλθουν από την απώλεια και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας πάρει βραχεία κεφαλή με 9-10.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κένταυρος κέρδισε πέναλτι σε νεκρό χρόνο και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να «αποδράσει» από τη Μίκρα με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μησιρλίδης όμως είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι χωρίς να καταφέρει να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη ήττα μπορεί να ήταν η πρώτη της περιόδου και στην ουσία να στέρησε από τον Κένταυρο τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποπροσανατολίζει τους παίκτες από τον μεγάλο τους στόχο. O δεύτερος γύρος ξεκινά με μια επικίνδυνη έξοδο την επόμενη Κυριακή στα Γιάννενα, όπου ο Κένταυρος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο.

Πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 4-5, 7-7, 9-9, 9-10 [ημ], 11-10, 13-13, 13-14, 15-15, 18-17, 21-20.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ: Γκαμώτσος, Μηλιόρδος Δ., Καλαποδάς, Λαζάρου, Χαλκιάς 2, Ελευθεριάδης, Αντωνιάδης 5, Καρανάσιος, Ζαμάνης 1, Πάσχος 3, Μακρής 2, Μησιρλίδης 1, Γραμματικόπουλος 2, Χιώτης 4, Μηλιόρδος Αθ., Μιχαλόπουλος Δ.

Δίλεπτα 6-6. Πέναλτι 6/3-3/1.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.