Σταντ μπάι, για να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β.

Το ενδεχόμενο να γίνουν μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής, αν και αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, ανάγκασε τους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου να διαμηνύσουν στους ποδοσφαιριστές, που ξεκουράζονται μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ότι ίσως χρειαστεί να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις και να είναι σταντ μπάι ανά πάσα στιγμή για τη σχετική ειδοποίηση.

Αυτά συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει διαρρεύσει ότι ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης, έκανε γνωστή την πρόθεσή του σε ιδιωτική συζήτηση να δώσει την ευκαιρία σε δύο από τις οκτώ ομάδες που πήραν το πρωτάθλημα στην τρίτη κατηγορία μέσα από αγώνες κατάταξης να παίξουν στη νέα Super League 2.

Βέβαια, το να κρατήσει μία ομάδα σε εγρήγορση ποδοσφαιριστές, που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για ένα μεγάλο διάστημα, που μπορεί να φτάσει και τον έναν μήνα, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, αυτές είναι λεπτομέρειες για κάποιους εγκεφάλους που κατεβάζουν φαεινές ιδέες, με σκοπό να εξευμενίσουν με δόλιους τρόπους τις ομάδες, που έχουν ξεσηκωθεί και απαιτούν να παραμείνει η Football League η δεύτερη τη τάξει κατηγορία και να διεξαχθεί σε δύο ομίλους, ώστε να μη χάσουν μία χρονιά και να μην έχουν την αίσθηση ότι οι κόποι των ποδοσφαιριστών τους και τα χρήματα που χάλασαν οι διοικούντες πήγαν χαμένα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν ότι όλα σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα παρθούν σχετικά με την περιβόητη αναδιάρθρωση. Κι αυτό γιατί, αν αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, θα γίνει διαφορετικός μεταγραφικός σχεδιασμός, κάτι που θα επηρεάσει τις αποφάσεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν. Από κει και πέρα, όσοι είχαν κομβικό ρόλο στο χτίσιμο της ομάδας της σεζόν που τελείωσε, απέδειξαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και είναι βέβαιο ότι μπορούν να λειτουργήσουν με την ίδια επιτυχία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.